banner-sweater-bedrukken

 

  | Designer | Levertijd | FAQ | Links | Over ons | Contact tel: 030-2025 025

 

ontwerp nu hier goedkoop je sweater
sweater bedrukken

sweaters en truien bedrukken

 

 

goedkope sweater levertijd

 

Levertijd van truien en sweaters

Je bedrukte sweater verlaat binnen 48 uur onze Productie, na je bestelling. Binnen max. 4-6 kantoordagen na bestelling ontvang je je sweater thuis.

Voorwaarden voor goede levering van de sweaters

• Verstrek ons de juiste en volledige adres- en betalingsgegevens.
• Vermeld ook jouw order ID bij het overmaken van de betaling

Om een snelle levering te garanderen, is het soms nodig om kleuren te vervangen of, als een sweater niet op voorraad is, produkten voor soortgelijke produkten te vervangen. Vul daarom je telefoonnummer in bij het adresformulier, dan kunnen we je bellen bij veranderingen.

sweater bedrukken levertijdSpoedbestellingen sweaters

Voor bestellingen sweaters die met spoed geleverd moeten worden, bieden we de express bezorgingsoptie aan. Voor bezorging in NL zijn de kosten van express bezorgen Euro 29,00 (in plaats van de normale portokosten van Euro 3,99 voor bestellingen met een waarde tot Euro 24,90, en de reguliere portokosten zijn Euro 5,99 voor bestelbedragen daarboven).

Vink voor een express bestelling van je sweater de optie bij de checkbox aan, in het bestelproces. Express bestellingen die worden geplaatst voor 10 uur ’s ochtends (bijvoorbeeld maandag), zullen de tweede dag (woensdag) worden bezorgd.

Als je bestelling erg dringend is, vraag dan je bank naar de mogelijkheden voor een spoedbetaling. Als er een nationale feestdag tussen de besteldag en de leveringsdag zit, dan duurt de bezorging een dag langer.

Redenen voor mogelijke vertragingen voor je bedrukte sweaters

Als je iets hebt besteld met digitale print, dan duurt de bezorging een dag langer. Als je vooruit betaalt (prepay) dan begint de productie van je order op het moment dat de betaling binnen is. Dit betekent dat de bezorgingsdatum minstens drie dagen later is.

 

Sweater bedrukken doe je goedkoop en snel bij Sweaterbedrukken.nl

100% tevredenheidsgarantie!

ontwerp nu hier goedkoop je sweater

©

Home

Levertijd

Links

Contact